QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sobota bude v plzeňské ZOO ve znamení zvířat

30.09.2015 20:05

Zvířecí sobotu si také v letošním roce připravila plzeňská ZOO. Rodiny s dětmi se tak v sobotu 3. října mohou těšit na různé soutěže včetně oblíbené soutěžní naučné stezky.

Vari bělopásý (Varecia variegata subcincta)_6.5.2015 (4)

K Mezinárodnímu dni ochrany zvířat, který připadá na 4. října, na svátek sv. Františka z Assisi, velkého patrona zvířecí říše, pořádá každoročně Zoologická a botanická zahrada města Plzně Zvířecí sobotu.

Jinak tomu není ani letos. Vzhledem k podzimu začíná program 3. října před Tropickým pavilonem ve 14 hodin a končí v 17 hodin. Návštěvníkům, především rodinám s dětmi, nabídne různé soutěže včetně oblíbené soutěžní naučné stezky a zejména ve 14.30 hodin velký sraz plyšových zvířátek s volbou miss plyšák. Takže v sobotu 3. října přijďte do plzeňské zoo nejen s dětmi, ale i s plyšáky.

"Zvířatům bude patřit i sobota 10. října. Ve 14 hodin bude odstartován u Kalikovského mlýna XII. ročník Běhu po šesti Kilometrovkou. Po doběhu pejskařů a jejich miláčků před ředitelství Zoologické a botanické zahrady města bude pokračovat sobotní psí odpoledne bohatým doprovodným programem," zve dále František Hykeš z plzeňské ZOO.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT