QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Špičák rozšíří provoz! Do pátku jezdí za mimosezónní ceny

13.01.2016 13:36

Na Špičáku během středečního dopoledne napadlo okolo 15 centimetrů nového sněhu. Od čtvrtka tak areál nabídne víc sjezdovek. Čtěte aktuální informace!

FOTO_Pavel Němeček (3)

Vydatné sněžení, které dorazilo na Šumavu, dovolí lyžařskému areálu na Špičáku rozšířit provoz sjezdovek. Od čtvrtka tak budou mít lyžaři a snowboardisté k dispozici další prostor. Do víkendu se navíc pojede za ceny vedlejší sezóny.

V plné polní jsou momentálně zaměstnanci areálu Ski&Bike Špičák. Aktuálního vylepšení počasí využívají na úpravu dalších sjezdovek. "Od rána napadlo okolo 15 čísel nového sněhu. Situace se tedy zlepšuje. Všechny sjezdovky upravujeme rolbou, abychom mohli otevřít v příštích dnech celý areál," popsal současnou situaci provozní ředitel areálu Vladimír Kasík.

Od středy je v provozu vlek Sirotek se sjezdovkou pro začátečníky. "Od čtvrtka bude v provozu vlek Spodní Šance. Od pátku se na této sjezdovce rozjede i večerní lyžování. Lyžařská škola má nyní k dispozici i nové lyžařské hřiště s pohyblivým kobercem, které se nachází nad nástupištěm lanovky. Na víkend otevřeme i sjezdovku číslo 1 Turistickou a sjezdovku číslo 2 U Zalomeného," informoval areál na svém webu www.spicak.cz.

Do víkendu se navíc ještě lyžuje za mimosezónní ceny. O nadcházejícím víkendu pak odstartují také lyžařské a snowboardové kurzy.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24