QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sražená cyklistka a chodkyně v Klatovech! Ženy utrpěly vážné zranění

02.08.2017 12:16     02.08.2017 14:14

Ve středu dopoledne se stalo v Klatovech hned několik nehod. Došlo ke střetu auta s chodkyní a na jiném místě s cyklistkou. Obě ženy utrpěly zranění.
 

Hned dva vážné střety řešily složky IZS v Klatovech. Nehody se staly během čtvrt hodiny.

Auto srazilo 82letou ženu na přechodu. "Chodkyně byla po ošetření se středně těžkým zraněním převezena na chirurgickou ambulanci nemocnice v Klatovech. Na místo byl k výjezdové skupině RZP vyslán i lékař," řekl Robin Šín ze záchranky.

Nehoda se stala v 11:35 na křižovatce ulic Kollárova a Nábřeží Kpt. Nálepky. "Místní třiatřicetiletá řidička jela s vozidlem značky Opel Zafira, kdy přehlédla chodkyni na přechodu a došlo ke srážce. Dvaaosmdesátiletá žena byla se zraněním převezena k ošetření do zdravotnického zařízení," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Cyklistka byla sražena autem v Šumavské ulici. "Sražená cyklistka, ročník narození 1953, byla se středně těžkým zraněním vezena na chirurgickou ambulanci do nemocnice v Klatovech," uvedl Robin Šín ze Záchranné zdravotní služby Plzeňského kraje.

"Kolem 11.20 hodin na ulici Šumavské, nedaleko kruhového objezdu, došlo ke srážce cyklistky s osobním vozidlem. Místní čtyřiašedesátiletá žena jela na jízdním kole po chodníku a sjížděla na přechod pro chodce, kde se střetla s projíždějícím vozidlem značky Audi," uvedla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová. 

ilustrační foto

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24