QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sražení chodci v Plzni! Nehody se řešily v Doudlevcích i na Lochotíně

03.01.2018 8:05     03.01.2018 20:06

Hned ve dvou případech došlo ve středu ráno ke sražení chodců v Plzni. V Doudlevcích auto srazilo dva chodce, na Lochotíně došlo ke střetu tramvaje a chodce.

DSC05016

Hned ke dvěma nehodám musela ve středu ráno vyjíždět záchranka v Plzni. V obou případech přitom šlo o sražené chodce.

První nehoda se odehrála v Doudlevcích u zimního stadionu. Auto tam srazilo dva chodce. "Muže, ročník 1994, transportujeme do FN Plzeň Lochotín na úrazovou ambulanci, muž není v přímém ohrožení života. Ženu ve věku zhruba 30 let transportujeme do FN Plzeň Lochotín na chirurgickou ambulanci, ani žena není v přímém ohrožení života," řekla k zásahu Ivana Vodehnalová z krajské záchranky.

K další nehodě došlo na Studentské u zastávky tramvají. Tam pro změnu tramvaj srazila staršího muže. Také tam musela zasahovat záchranka. Sanitka z místa převážela muže na chirurgickou ambulanci, naštěstí ani v tomto případě neutrpěl pacient těžká zranění.

Ke sražené ženě musela vyjíždět záchranka i v podvečer, tentokrát do Škroupovy ulice. "Nehoda se údajně stala při couvání, takže v malé rychlosti. Ženu, ročník 1939, transportujeme do FN Plzeň Lochotín na úrazovou ambulanci, není v přímém ohrožení života," doplnila k nehodě Ivana Vodehnalová.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24