Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni v úterý v Karlových Varech

24.08.2010 11:37

V úterý 24. srpna nastoupí plzeňští Indiáni v zápase proti Karlovarským a to na jejich ledě. Kromě Tipsport Cupu tu půjde ale i o prestiž a přípravu na 1. zápas extraligy, která startuje v září.

Plzeňští Indiáni nastoupí v úterý 24. srpna proti týmu z Karlových Varů. Na led HC Energie Karlovy Vary jedou jako jistý účastník vyřazovacích bojů letního Tipsport Hockey Cupu. Přesto se dá s klidným svědomím říci, že o jen tak ledajaké utkání zcela jistě nepůjde. Každé západočeské derby je vždy věcí prestiže, navíc může jít o malou generálku před startem extraligy, kdy na sebe obě mužstva narazí hned v prvním kole 17. září.

Karlovarští zatím v přípravě moc neexcelují. První zápas na ledě Kladna prohráli po nájezdech 3:4, další zápas se Karlovarským podařil ukořistit, když fotbalovým výsledkem na vlastním kluzišti udolali v prvním kole Tipsport Hockey Cupu Litvínov. Pak už se jim ale nedařilo. S Chomutovem padli energetici doma 3:6, se Slávií prohráli 1:2. Forma jim zatím asi nestačí na víc než jedno vítězství.

HC Energie Karlovy Vary - HC 1929 Plzeň úterý 24. srpna 18:00 KV Aréna Kralovy Vary

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT