Statek plný zvířat v centru Plzně chystá otevření

26.08.2016 9:23

Zvířátka přímo v centru Plzně? To rozhodně není žádný vtip. Už na začátku září se na Roudné slavnostně otevírá statek a klub Černá ovce. Čtěte podrobnosti.

statek plny zvirat plzen (6)
statek plny zvirat plzen (1)statek plny zvirat plzen (1)statek plny zvirat plzen (2)statek plny zvirat plzen (2)statek plny zvirat plzen (4)statek plny zvirat plzen (5)statek plny zvirat plzen (7)statek plny zvirat plzen (8)statek plny zvirat plzen (9)statek plny zvirat plzen (6)

Majitelé statku na Roudné s rozhodli zpřístupnit areál veřejnosti. Během roku už statek navštěvovali děti ze školek a škol. Na začátek září se chystá ale slavnostní otevření statku a také klubu Černá ovce.

"3. září od 12 hodin vás srdečně zveme do klubu Černá ovce - statek plný zvířat v centru Plzně. Jsou připraveny projížďky na koních, prohlídky statku, degustační menu, grilování, piva z místních minipivovarů, vystoupení celkem 3 kapel a zábava pro děti," zve majitel Sváťa Čech.

Vstupné na otevíračku bude 50,- Kč. Děti jsou zdarma. Do statku se dostanete z ulice Na Roudné naproti spodnímu vjezdu do fakultní nemocnice.

foto: Statek plný zvířat v centru Plzně

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24