Statek U Matoušů bude hostit adventní trhy

19.11.2015 10:59

Statek U Tamoušů na Bolevecké návsi v Plzni už o tomto víkendu ožije adventem. I když v týdenním předstihu, chybět nebude zboží s vánoční tématikou.

Adventní trhy v Centrálním parku_QAP_foto (6)

Advent sice oficiálně začíná až příští víkend, už v závěru tohoto týdne se ale do předvánoční atmosféry ponoří statek U matoušů na Bolevecké návsi v Plzni. V sobotu i v neděli bude oblíbené místo v Bolevci patřit Staročeským adventním trhům.

Staročeské adventní trhy na statku U Matoušů v Bolevci proběhnou v sobotu 21. a v neděli 22. listopadu vždy od 10 do 17 hodin.

"Návštěvníci nasají atmosféru blížících se Vánoc. Hospodyňky získají inspiraci na pečení i výzdobu, děti si odnesou vlastnoruční výrobky s vánoční tematikou, mohou se svézt na koních, nebudou chybět ukázky tradičních řemesel a všichni společně si pochutnají na oblíbených specialitách, které v zimě zahřejí,“ zve na akci starosta prvního plzeňského obvodu Miroslav Brabec.

Chybět nebude ani hudební dorprovodný program. Ten se ponese ve znamení country a folku. V sobotu od 14 do 16 zahraje kapela Straw Hat, v neděli ve stjný čas plzeňská skupina Ultramarin.

Vstup na trhy je zdarma. Už v příštím týdnu se pak adventní a předvánoční trhy rozeběhnou i na dalších místech regionu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT