Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Den s týmem, setkání se Strakou i další bonusy! HC Škoda Plzeň láká patrioty!

06.06.2017 9:22

Hokejový klub HC Škoda Plzeň spustil i pro nadcházející sezónu program INDIAN PATRIOT. Tentokrát ovšem s novinkami a bohatou nabídkou zážitků. Staňte se patriotem a členem hokejové rodiny!

DSC_0558

Příprava hokejistů HC Škoda Plzeň na novou sezónu běží naplno a stejně tak se chystá i samotný klub. Aktuálně zahájil nové kolo speciálního programu INDIAN PATRIOT, který ale tentokrát nabízí celou řadu novinek a škála bonusů je skutečně široká. Klub se zaměřil především na zážitky. 

"Snažili jsme se program oproti loňskému roku obohatit, a to především o zážitky. Z ohlasů fanoušků víme, že ty jsou pro ně nejcennější,“ říká generální manažer klubu Martin Straka.

Výhody, které může INDIAN PATRIOT během sezóny využít, však nejsou pouze v podobě různých setkání a zážitků, ale týkají se i slev ve fanshopu HC Škoda Plzeň. Patrioti získají i sady fotek hráčů s podpisy, limitované edice triček a přednostní informační servis.

"V uplynulém ročníku byl počet členů 72. Věříme, že letos se počet patriotů ještě zvýší. Díky fanouškům cítíme podporu a pak se i lépe bojuje na ledě,“ dodává Martin Straka.

Zatímco nabídka bonusů a slev se rozšířila, cena zůstala stejná. Zájemce zaplatí "indiánskou" cenu 1929 korun. K dispozici jsou i poukazy, které mohou zájemci někomu věnovat jako dárek. Prodej už běží jak ve fanshopu u stadionu, tak přes e-shop.

 

Indian Patriot

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství