Šumavu znovu zasáhlo sněžení - ZÁBĚRY Z WEBKAMER

26.04.2017 9:31

Přesně podle předpovědi se do regionu opět vrátilo sněžení. Na Šumavě dokonce napadlo i několik centimetrů a sněží dál. Podobně to bude vypadat i v dalších dnech.

8
81324576

Předpověď meteorologů i tentokrát vyšla. Také do nižších poloh regionu se znovu vrátilo sněžení. Na Šumavě připadlo i několik čísel. Sněhový poprašek hlásí například i Kašperské Hory a další města v podhůří.

Zima se letos své vlády zrovna vzdát nechce. Do Plzeňského kraje se ve středu vrátilo sněžení a navíc to vypadá, že sněhové srážky se budou objevovat i v dalších dnech. Na Šumavě napadlo zatím místy i okolo několika centimetrů, teplota se přitom pohybuje jen slabě nad nulou.

Sněžit by navíc mělo během celého dne a srážky budou ustávat postupně až večer. Velmi podobné to ale bude i ve čtvrtek a v pátek, kdy bude zataženo nebo skoro zataženo, na většině území musíme počítat s deštěm nebo přeháňkami, které budou od vyšších poloh znovu sněhové. V noci klesnou teploty mezi 5 až 2 stupně, přes den se dostanou mezi 5 až 8. oteplovat by se mělo až v průběhu víkendu. V příštím týdnu bychom už ale měli znovu naměřit teploty až okolo 20 stupňů.

FOTO: www.sumavanet.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24