QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Svatováclavská jízda ukončí motorkářskou sezónu

25.09.2016 16:32

Zhruba tisícovka motorek všech možných kubatur i stylů obsadí už ve středu 28. září nádvoří Plzeňského Prazdroje. V předvečer proběhne i noční jízda!

prvomájova vyjizdka motorkaru plzen QAP foto (3)

Motorkáři speciálními jízdami z Plzeňského Prazdroje každý rok sezónu zahajují a zároveň zakončují. Teď je na řadě oficiální slavnostní ukončení sezóny a to obstará samozřejmě spanilá jízda na svátek svatého Václava.

Akce přiláká na nádvoří pivovaru tradičně davy milovníků motorek. Ani tentokrát rozhodně nepřijdou zkrátka. Do pivovaru se sjede ve středu 28. září kolem tisícovky motorek. K vidění budou už dopoledne, výjezd se plánuje na 11:30. "Vzhledem k velkému rozkopání plzeňských ulic a žádosti Policie ČR o co nejsnazší výjezd z Plzně jedeme i nyní na letiště do Plané. V cíli pro Vás budou připraveny soutěže drobné ceny," informují organizátoři. Z pivovaru vyrazí motorkáři směrem na Stříbro na Tachovsku.

Vyjížďka se koná sice za asistence policie, ale zároveň za plného provozu. Ve velkém by se tak měli připravit na stovky motorek hlavně řidiči na silnicích v regionu i v Plzni.

Svatováclavské vyjížďce bude předcházet noční jízda...

Stejně jako v minulosti se i letos odehraje noční jízda už v úterý 27. září. "Vyjížďka se ponese ve stejném duchu jako v loňských letech. Opět se srazíme kolem 19:30 u prodejny Bikers Crown. Ve 20:30 vyrazíme do osvětlených ulic Plzně. Letošní ukončení bude na parkovišti u Tesca (Rokycanská) a opět se můžete těšit na ohňostroj," lákají pořadatelé.

Jak vypadalo zahájení sezóny v podobě Prvomájové vyjížďky, se můžete podívat zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24