Svatováclavská vyjížďka z pivovaru letos nebude! Motorky ale k vidění budou

24.09.2018 11:09

Tradiční motorkářská Svatováclavská vyjížďka v Plzni se letos neuskuteční. Organizátoři plánují v pivovaru jen setkání. Přinášíme podrobnosti!

foto-qap-cz (38)

Prvomájová a Svatováclavská vyjížďka patří každoročně v Plzni k velkým motorkářským událostem. Zatímco v květnu akcí motorkářská sezóna začíná, na svatého Václava končí. Letos se ovšem fandové do silných strojů budou muset spokojit jen se setkáním na nádvoří Plzeňského Prazdroje.

"Vzhledem k narůstajícímu počtu účastníků na vyjížďkách a s tím spojenou složitostí organizace jsme se rozhodli, že Svatováclavská vyjížďka již nebude zakončena vyjížďkou. Bude se jednat o takové setkání. Tak jako v minulosti se setkáme na nádvoří plzeňského pivovaru v 9:00," informovali organizátoři. Akci navíc skutečně přejmenovali na Svatováclavské setkání.

V pivovaru bude připravený doprovodný program. V 10 hodin a v pravé poledne vystoupí kaskadér na kole Damjan Siriški. Chystá se také křest knihy "Bruuum, moto mého života" od Ladislava Smíška. O hudební doprovod se postará kapela Šerlok Houmles.

Program na nádvoří skončí ve 14 hodin. Odjezd motorkářů z pivovaru tentokrát nebude organizovaný a proběhne za plného provozu. I tak pořadatelé žádají účastníky o respektování pokynů.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24