QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Techmanie mění od července vstupné. Jedna vstupenka bude do expozic i kina

23.06.2017 7:59

Techmania Science Center zavede od července nový systém vstupného. Za jednu cenu se lidé dostanou jak do expozic, tak do kina. Rezervaci si ale budou muset připlatit.

Nová rozšířená Techmania Science Center.

Nový model vstupného začne platit od začátku prázdnin, tedy od 1. července. Nově návštěvník zaplatí 160 korun za všechny expozice, tak i projekce filmů ve 3D Planetáriu a 3D Cinema.

Mění se i systém rodinného vstupného. Čtyřčlenná skupina, ve které bude alespoń jedno dítě mladší 15 let, zaplatí nově 590 korun. Rezervace do kina si budou muset ale zájemci zaplatit, poplatek bude dělat 30 korun.

"Vyšli jsme vstříc našim návštěvníkům, kteří dlouho po spojené vstupence pro expozice i filmy volali. Chceme, aby lidé šli prostě do Techmanie a nemuseli už dál řešit, co si z nabídky vybrat a na kolik je to vyjde,“ vysvětluje novinku vedoucí marketingu Jan Štěpán.

Techmanie nabízí během léta deset interaktivních expozic, virtuální realitu, science show, science busking, gyroskop, pozorování astronomickými dalekohledy, ukázky práce radioteleskopu, programy na Science On a Sphere a filmy v planetáriu a 3D Cinema. Do nabídky planetária se vrací oblíbený film pro děti Astronaut, expozici Edutorium obohatila řada zábavných exponátů z oblasti fyziky. Prázdninová otevírací doba je denně od 10 do 18 hodin, v sobotu až do 19 hodin.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24