Tip na komfortní nákupy! Modehaus Garhammer je úspěšný už čtyři generace! VIDEO

16.03.2017 7:01

Chcete si v klidu nakoupit a vybrat si z kolekcí světoznámých značek? Přitom paradoxně levněji než u nás a hlavně bez stresu a s veškerým komfortem? Máme pro vás tip - Garhammer ve Waldkirchenu.

garhammer1
garhammer1garhammer2ansicht-ringmauerboss-shopdamen-premiumbaumhauskinderschuheschuhe-herrentop-shopAußenansicht-Blocher-Garhammer-130Mega -9Blocher-Garhammer-086Mega -11Mega -10Mega -38Modehaus-Garhammer-1Modehaus-Garhammer-2Modehaus-Garhammer-3Modehaus-Garhammer-4Modehaus-Garhammer-5Modehaus-Garhammer-6Modehaus-Garhammer-7Modehaus-Garhammer-8Modehaus-Garhammer-9Modehaus-Garhammer-10

Podnikatelská filozofie v Čechách nepochopitelná? Modehaus ve Waldkirchenu je úspěšný už čtyři generace, nabízí zboží světoznámých značek. Vyhlášený je široko daleko.

Tři hodiny jízdy z Plzně v malém bavorském městečku Waldkirchen s pouhými 11 tisíci obyvateli je zvenku celkem nenápadný obchodní dům. Na první pohled byste neřekli, že je tento modehaus tak zajímavý. Nejen, že tu zaměstnává více než 400 lidí, ale je vyhlášený už i v Mnichově a jezdí sem běžně nakupovat lidé ze 150 kilometrů vzdálených měst jako je Regensburg nebo třeba rakouský Salzburg. Stačí vejít dovnitř a pochopíte, čím je Garhammer tak zajímavý. Když se pak vydáte po stopách tohoto módního obchodního domu, budete toužit sem jezdit nakupovat pravidelně.

garhammer2

Hledáte levné, nekoukáte na kvalitu? Garhammer není pro vás....

V současnosti vede Garhammer už čtvrtá generace rodiny Huberů. Nás obchodním domem provedli bratři Christoph a Johannes Huberovi, hrdí majitelé obchodního domu. „Tento obchodní dům založil náš pradědeček Johann v roce 1896,“ říká starší z bratrů Christoph Huber.

Garhammer rozhodně není pro zákazníky, kteří hledají jen slevy. Pokud je vám jedno, jak vypadáte a vezmete si na sebe klidně společenskou košili a k tomu pohorky, bude pro vás cesta do Waldkirchenu zbytečná. Je- li vaším nejlepším svrškem zimní bunda ze supermarketu, tento modehaus také neoceníte.

Garhammer je pro ty, kteří mají rádi kvalitu.

Tento obchodní dům nabízí vyhlášené světové značky. Nejsou to ale jen ty nejluxusnější značky, i když ty tady v hojném množství samozřejmě najdete. Zastoupeny jsou tu kolekce světoznámých značek od levnějších po ty top.

„Naši nákupčí jezdí vybírat kolekce do Paříže, Londýna, Milána, USA atd.,“ uvádí Christoph Huber. I když patří Garhammer mezi ty luxusnější domy, značkové zboží tu seženete paradoxně levněji než u nás. A hlavně vše komfortně na jednom místě.

kinderschuhe

Nakupování v klidu, bez stresu, komfort na jednom místě....
Představte si, dámy, chcete se např. vybavit na ples. V Plzni ale musíte doslova "oblétat" několik obchodů, než seženete k šatům všechny potřebné doplňky. A to nemluvím o tom, jaký nadlidský výkon je sehnat např. k vínovým šatům stejné vínové loďičky.

Tohle se vám prostě ve Waldkirchenu nestane. K šatům vám hned nabídnou všechny vhodné doplňky. Kolekce jsou vybírány tak, aby vše k sobě prostě ladilo. Vybavit se tady od hlavy k patě prostě není problém. Vše bude stoprocentně ladit.

A kdybyste si doma rozmyslela, že se vám nakonec model nelíbí, můžete ho jednoduše vrátit. „My se neptáme, proč zboží reklamujete. Důvod reklamace je nám jedno. Zboží prostě můžete vrátit,“ říká Johannes Huber.

boss-shop

Káva, parking, zkoušení doma....? Žádný problém.... vše je zadarmo

Modehaus má už několik desítek tisíc návštěvníků s členskou kartou. Mezi nimi jsou i zákazníci z Čech. Zákazníkům nabízí obchodní dům servis na vysoké úrovni. „Kdo k nám přijde, může si dát kávu, kolikrát chce, zadarmo máme sekt, parkování bez ohledu na to, zda nakoupíte či ne. Můžete si vzít zboží domů a vyzkoušet si ho v klidu. Do deseti dnů nám přinesete zbytek zpátky. Platíte poté až za vybrané zboží. Tím zákazníkovi dáváme stoprocentní důvěru. Na servis klademe velký důraz,“ vysvětluje Christoph Huber.

O Grahammeru a jejich podnikatelské filozofii bychom se mohli bavit dlouhé hodiny. Zdá se, že už je jasné, proč je modehaus tak úspěšný. Praktikovat ale v Čechách některé věci je téměř nemožné. Jak by asi skončil obchodník, který by dal někomu domů zboží ve dvou igelitkách za třicet tisíc korun a prostě by mu věřil…?

baumhaus

Vydělaná Eura investují zpátky...

A ještě v jednom má Garhammer jasno. Drží se po celou dobu své existence slavného hesla Henryho Forda „Kdybych měl posledních pět dolarů, dal bych tři z nich do reklamy“. Tohle bohužel českým obchodníkům tak trochu chybí. „Každé vydělané Euro se snažíme vrátit do podniku, dříve každou vydělanou marku,“ říká majitel Christoph Huber o podniku Garhammer, který se právem pyšní i nejvyššími německými oceněními.

KONTAKT: Modehaus Garhammer, Marktplatz 28 94065 Waldkirchen

http://www.garhammer.de/cz

Zajímají vás další tipy do Bavorska? Navštivte internetové stránky http://bavorsko-cechy.eu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24