Tipy na podzimní prázdniny! Kam vyrazit na výlet nebo za zábavou?

26.10.2016 12:56

Podzimní prázdniny si můžete zpestřit různými výlety. Nevíte, kam dřív? Podívejte se na tipy na výlety, do bazénů a aquaparků i na další místa...

Oslavy 28. října_QAP_foto (38)

Oslavy vzniku republiky 28. října...

Velkolepé oslavy vzniku republiky proběhnou v Plzni. Vstupné bude na řadu míst za symbolických 28 korun, někde bude úplně zdarma. Chybět nebude ani Průvod světel a ohňostroj. Podrobnosti k programu najdete zde.

Výlety za poznáním, za sportem i za zábavou...

3D Planetárium v areálu Techmanie v Plzni - návštěvu 3D planetária je lepší si předem rezervovat online, zde najdete kompletní ceník.

Zoo Plzeň - stále ještě funguje v letním režimu, otevřeno je denně od 9:00 do 19:00. Navíc v pátek 28. října bude vstupné jen 28 korun.

Plzeňský Prazdroj - oblíbený cíl turistů v Plzni nabízí celou škálu prohlídek a turistických tras, včetně nejrůznějších výstav. Informace najdete na prazdrojvisit.cz.

V Plzni můžete v pátek s dětmi fandit hokejistům HC Škoda Plzeň, děti mají vstupné za pouhou korunu. Podrobnosti k akci k utkání s Chomutovem, které se hraje 28. října, najdete zde.

Muzeum strašidel v Plzni láká stále od těch nejmenších po větší děti. Podrobnosti k expozicím a další informace najdete zde.

Muzeum loutek na náměstí Republiky v Plzni je pro rodiny s dětmi tradiční atrakcí a cílem výletů. Už jste byli? Další informace najdete zde.

Klatovské katakomby - katakomby v Klatovech jsou hlavním tahákem pro turisty a již tradičním symbolem města. V současné době jsou otevřené ve všední dny od 11:00 do 18:00, o svátku od 9:00 do 17:00. Více najdete zde.

Bazény, aquaparky a vodní radovánky....

Bazén na Slovanech v Plzni - je otevřený od 6:30 – do 21:00, o víkendech od 9:00 - 20:00. Podrobnosti najdete na www.bazenslovany.cz.

Bazén Lochotín v Plzni - provozní doba je od pondělí do pátku od 6:00 do 22:00, o víkendu od 9:00 do 20:00. Zde najdete kompletní ceník bazénu.

Bazén v Klatovech - bazén v Klatovech nabízí mimo jiné největší tobogán v regionu. Více informací najdete na stránkách bazénu.

Aquacentrum Horažďovice na Klatovsku - vykoupat se a zařádit si v bazénu můžete i v Horažďovicích, další podrobnosti o cenách najdete zde.

Aquacentrum Kdyně na Domažlicku - vyrazit na výlet můžete na Domažlicko a spojit to můžete s návštěvou aquaparku ve Kdyni, víc info na stránkách vodního centra najdete zde.

Sušice - bazén s nádherným zázemím mají také v Sušici. Tam je navíc během podzimních prázdnin rozšířená otevírací doba od 9:00 do 21:30. Další info najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24