QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Totálně zpitého muže museli strážníci z trolejbusu vynést!

19.01.2017 12:19

Další výjezd k totálně zpitému opilci mají na kontě strážníci v Plzni. Tentokrát to byl ale případ, na který se jen tak nezapomíná. Muže museli totiž z trolejbusu doslova vynést...

v autobuse

Do terénu kvůli namol zpitému muži museli v noci na čtvrtek strážníci z plzeňských Skvrňan. A ukázalo se, že fyzické testy pro vstup do řad městské policie jsou nezbytností. Právě v tomto případě si totiž museli strážníci poradit s bezvládným tělem pod vlivem alkoholu všemi silami.

"Když strážníci dorazili do Dopravní ulice, kde trolejbus stál, zjistili, že vyprovodit opilého z vozu nebude skutečně lehké. Usnul totiž v zadní části vozu na sedačce a nebylo ho snadné probudit. V důsledku silné opilosti nebyl schopen udržet se na nohou, a tak ho musela hlídka doslova z trolejbusu vynést," popisuje mluvčí policie.

Na místo nakonec dorazily i posily. Hlídka si nakonec přivolala kolegy, kteří mají k dispozici speciální auto na převážení opilců. "Muže hlídka odvezla k vystřízlivění na záchytku, kde se podařilo zjistit, že jde o šestatřicetiletého muže z Plzněm," dodává mluvčí městské policie.

Strážnici v Plzni mají poslední dobou výjezdů k lidem zmoženým alkoholem výjezdů čím dál tím víc. V jednom případě si dokonce muž s víc jak 4 promile ustlal přímo u záchytky. Zásahů ale bylo v uplynulých dnech hned několik, více zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24