QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická hromadná nehoda uzavřela hlavní tah na Karlovy Vary - FOTKY

13.07.2017 16:01     13.07.2017 21:22

Tragická nehoda celkem 4 vozidel se stala na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary u odbočky na Štipoklasy. Na místě zemřela jedna žena. Silnice byla po nehodě zcela uzavřena.

nehoda u obce Krsy _foto ZZSPK
nehoda u obce Krsy _foto ZZSPKnehoda ZZSPKnehoda_stipoklasynehoda2nehoda1nehoda3nehoda4

"Na silnici I/20 z Plzně na Karlovy Vary u křižovatky na Štipoklasy došlo k tragické dopravní nehodě se smrtelným zraněním," potvrdila krátce po nehodě mluvčí policie Pavla Burešová.

Na místo vyrazily všechny složky IZS, jedné ženě už ale záchranáři pomoci nemohli. "Na místě zemřela žena ročník 1966 a dva muži (ročník 1990 a 1966) byli převezeni k observaci do fakultní nemocnice na Lochotín," uvedl mluvčí záhranky Martin Brecha.

Na místě se střetla celkem 4 vozidla. "Šlo o nehodu dvou dodávek a dvou osobních vozů. 51letá řidička v osobním voze zatím z neznámých příčin vjela do protisměru, kde se střetla s dodávkou. Následně došlo ke střetu s další dodávkou a osobním autem. Řidička na místě zraněním podlehla, další dva muži byli převezeni sanitkou do nemocnice," upřesnila mluvčí policie Pavla Burešová s tím, že policie nehodu nadále šetří a provedené dechové zkoušky byly negativní.

Na místo kromě policie a záchranářů vyjeli i hasiči. "U nehody zasahuje jednotka HZS Toužim společně s HZS Plzeň," informují hasiči.

Silnice byla po nehodě zcela uzavřená. Uzavírka trvala několik hodin. "Silnice je od 21. hodiny průjezdná," potvrdila mluvčí policie Pavla Burešová po 21. hodině.

 

foto: ZZSPK a HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24