QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická neděle na jižním Plzeňsku pokračuje, vlak usmrtil muže

13.05.2018 14:39

Provoz na železniční trati z Plzně na Klatovy byl v neděli v úseku u Chlumčan přerušen. Důvodem byla další nedělní tragédie na jižním Plzeňsku. Vlak srazil a usmrtil člověka.

koleje

K tragédii došlo na železniční trati nedaleko Chlumčan. "Osoba sražená vlakem utrpěla zranění neslučitelná se životem," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha. Muž se měl pohybovat v kolejišti.

Jak jsme vás již informovali na jižním Plzeňsku dnes došlo k tragické nehodě také na silnici. U Přeštic zemřeli při střetu dodávky a auta dva muži. Více zde.

 

Provoz na železniční trati přerušen
Vlak Rx 770 je z Plzně hl.n.do Chlumčan u Dobřan odřeknut, cestující použijí vlak Os 7518. Ze stanice Chlumčany u Dobřan odjede vlak Rx 770 včas podle jízdního řádu.
Vlak Rx 763 je z Chlumčan u Dobřan do Plzně hl.n. nahrazen autobusy NAD
Pro vlak Rx 763 je z Plzně do Prahy vystavena náhradní souprava, která pojede v pravidelném čase. Cestující od zpožděné části vlaku Rx 763 použijí nejbližší vhodný spoj.
Vlak R 767 bude na příjezdu do Plzně hl.n. asi 30 - 50 minut opožděn. Pro vlak R 767 je z Plzně do Prahy vystavena náhradní souprava, která pojede v pravidelném čase. Cestující od zpožděné části vlaku R 767 použijí nejbližší vhodný spoj.


Vlak Os 7517 nejede v úseku Chlumčany u Dobřan - Plzeň hl.n. Cestující mohou použít autobusy NAD spoje Rx 763, které v tomto úseku zastavují jako osobní vlak.
Vlak Os 7518 je v úseku Dobřany - Chlumčany u Dobřan veden autobusem náhradní dopravy.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24