QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda v Chotěšově! Muž vstoupil přímo před nákladní auto

02.12.2016 10:53     02.12.2016 11:17

Tragická nehoda uzavřela v pátek dopoledne komunikaci v Chotěšově. Po střetu s nákladním autem zemřel chodec, který přecházel silnici v místech stavebních prací.

P1190240

Silnice na Plzeňsku se v pátek dopoledne staly dějištěm hned několika velmi vážných nehod, z nichž jedna skončila tragédií. Smrtelná zranění utrpěl muž, který přecházel silnici v Chotěšově. Střet s nákladním autem nepřežil.

K tragédii došlo v místech, kde probíhají stavební práce a provoz je tam řízení přenosnými semafory. "Muž v místě, kde jsou umístěné mobilní semafory pro vozidla, vstoupil do vozovky před nákladní automobil s návěsem ve chvíli, kdy se na semaforu rozsvítila zelená barva. Na základě toho se řidič s nákladním vozidlem rozjel, přičemž došlo ke střetu s chodcem, který utrpěl zranění neslučitelná se životem," popsal mluvčí policie Jan Koželuh.

Silnice musela být úplně uzavřená. Policie nehodu s fatálními následky stále šetří. V pátek dopoledne se nicméně na Plzeňsku odehrály i další dvě velmi vážné nehody. Shodou okolností k oběma došlo na hlavním tahu I/27, jedna se řešila u Plas, druhá u odbočky na Chlumčany. Podrobnosti k těmto nehodám najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24