Tragická nehoda v Plzni! Ženu srazilo popelářské auto - FOTO

15.06.2017 7:14     15.06.2017 7:27

K tragické nehodě došlo ve čtvrtek ráno v Radobyčické ulici v Plzni. Žena nepřežila střet s popelářským vozem. Přesné příčiny nehody se vyšetřují.

dn chodkyně

K tragické nehodě došlo kolem sedmé hodiny ráno. Jak ke střetu došlo, zatím vyšetřuje policie. Přivolaní záchranáři už ženě bohužel pomoct nedokázali.

Na místo nehody vyjely všechny složky IZS. Bohužel ženě už život zachránit nemohly. "Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem," informovala zdravotnická záchranná služba.

Příčiny nehody dál zjišťují policisté. "Dnes krátce po půl sedmé ráno přijali oznámení o střetu 66leté ženy s vozem svážejícím odpad. K nehodě došlo v Plzni na ulici Radobyčická. Žena bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem, jimž na místě podlehla. U 34letého řidiče vozu byla ihned provedena orientační dechová zkouška ke zjištění, zda neusedl za volant vozu pod vlivem alkoholu.Ta byla negativní. Dopravní policisté v tomto okamžiku zjišťují, kdo a v jaké míře je viníkem kolize a co bylo její příčinou," říká k nehodě mluvčí policie Hana Štefflová.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT