Tragická nehoda v Rokycanech! Žena byla na místě mrtvá, muž skončil v nemocnici

29.09.2016 14:12     29.09.2016 14:42

K tragické nehodě došlo na křižovatce ulic Boženy Němcové a Zeyerova. Na místě zasahovali jak hasiči, tak záchranka. Ženě z osobního auta bohužel už pomoct nemohli.

DSC_4127

K havárii osobního auta vyjížděly složky integrovaného záchranného systému do ulice Boženy Němcové v Rokycanech kolem půl druhé odpoledne.

Hasiči na místě zahájili okamžitě vyprošťování dvou osob z vozu. Zatímco muže se jim podařilo z auta dostat živého, žena takové štěstí neměla.

"Při dopravní nehodě utrpěla žena ročník 1937 zranění neslučitelná se životem a náš lékař už pouze konstatoval smrt. Stejně starého muže jsme se středně těžkým zraněním transportovali do nemocnice," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha s tím, že záchranka měla na místě hned dvě sanitky a také lékařský výjezd.

Přesné příčiny jsou stále v šetření. "Z dosud nezjištěných důvodů 82letý řidič, který jel od ulice Boženy Němcové, vjel s vozidlem Škoda Fabia přes železniční přejezd a poté narazil do betonové podezdívky. V době šetření nehody byla železniční trat plně uzavřena. Veškeré okolnosti jsou nadále předmětem dalšího prověřování rokycanských kriminalistů," řekla k nehodě mluvčí policie Hana Kroftová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24