QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Trať na Koterovské čekají opravy. Autobusy najedou na objížďku

21.08.2017 11:21

V Plzni se v tomto týdnu rozjedou další opravy tramvajové tratě. Tentokrát se bude opravovat trať na Koterovské. Cestující autobusy musí počítat se změnami.

FOTO_QAP_CZ (15)

Pracovat se bude u konečné tramvají linky číslo 2 na Světovaru. Opravy odstartují ve čtvrtek 24. srpna a zatím se předpokládá, že by měly trvat do 30. srpna.

"Z důvodu stavebních prací na tramvajové trati na Koterovské ulici u obratiště Světovar bude probíhat od 24. 8. 2017 do cca 30. 8. 2017 nebo do ukončení stavebních prací odklon autobusových linek 22, 51 a N5 ve směru do Koterova Skladovou a Jasmínovou ulicí," informovaly dopravní podniky.

Autobusy tak budou jezdit po objížďce směrem na Koterov. Nejprve pojedou po stálé trase Slovanskou alejí, před křižovatkou se Skladovou ulicí budou stavět na náhradní zastávce ´Světovar´a dál pak pojedou Skladovou a Jasmínovou ulicí. "V Jasmínové ulici bude náhradní zastávka ´Pekárna´. Dále se napojí na zpět na stálou trasu. Po dobu odklonu budou zrušeny zastávky ´Světovar´ a ´Pekárna´ (oboje jen směr Koterov) a nahrazeny náhradními zastávkami," upozorňují PMDP.

FOTO: ilustrační

 

Trasa ve směru od Koterova na Slovany zůstává beze změn.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24