QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Turisté si na Šumavě užívají slunečné počasí! Podívejte se na fotky!

27.05.2017 17:24

Turisté si užívají o víkendu na Šumavě slunečného počasí, které je ideální pro pěší i cykloturistiku. Podívejte se na aktuální fotky ze Železnorudska.

železnorudsko foto QAP_CZ (7)
železnorudsko foto QAP_CZ (1)železnorudsko foto QAP_CZ (2)železnorudsko foto QAP_CZ (3)železnorudsko foto QAP_CZ (5)železnorudsko foto QAP_CZ (4)železnorudsko foto QAP_CZ (6)železnorudsko foto QAP_CZ (7)železnorudsko foto QAP_CZ (8)železnorudsko foto QAP_CZ (9)železnorudsko foto QAP_CZ (10)železnorudsko foto QAP_CZ (11)železnorudsko foto QAP_CZ (12)železnorudsko foto QAP_CZ (13)železnorudsko foto QAP_CZ (14)

Sluníčko a vysoké teploty, takový bude celý víkend nejen na Šumavě. Na Železnorudsku si turisté v sobotu užívají slunečné oblohy a teplot kolem 24 stupňů Celsia. V neděli mají teploty vyšplhat ještě výš. Obloha bude rovněž bez mraků, rtuť teploměru ukáže na Šumavě 26 stupňů, na Plzeňsku bude ještě tepleji.

Nejčastějším cílem turistů v okolí Špičáku a Železné Rudy jsou ledovcová jezera. K blízkému Černému jezeru dojdete pohodlně ze Špičáku i s kočárkem či malými dětmi. Více zde.

Krásným zážitkem může být i výlet k jezeru Laka, ke kterému se můžete vydat i na kole. Musíte ale počítat i se stoupáním. Více najdete zde.

foto: QAP.CZ

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24