QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U nehody motorky s autem u Draženova musel zasahovat i vrtulník - FOTKY

20.06.2018 8:37

Všechny složky IZS zaměstnala nehoda u Draženova na Domažlicku. Při střetu motorky s autem došlo ke zranění hned tří lidí, pro motorkáře letěl vrtulník.

19_6_2018 Draženov OA x motorka (2)
19_6_2018 Draženov OA x motorka (2)19_6_2018 Draženov OA x motorka (1)

Záchranka, ale hasiči museli vyjíždět ke střetu osobního auta s motorkou v úterý odpoledne. V péči zdravotníků skončil i nezletilý chlapec.

"Starší muž, motorkář, byl transportován letecky na emergency FN Plzen na Lochotíně, nebyl v přímém ohrožení života. Chlapce, ročník 2006, a ženu, ročník 1977, jsme převezli na chirurgickou ambulanci Domažlické nemocnice, nebyli v přímém ohrožení života," řekla k zásahu Ivana Vodehnalová z krajské záchranky.

Na místě museli zasahovat také hasiči. "Motocykl s jeho řidičem se nacházel na vozovce, osobní vozidlo na střeše v poli. Na místo současně s naší jednotkou dorazila zdravotnická záchranná služba. Hasiči poskytli osádce osobního auta předlékařskou pomoc a následně pomohli s ošetřením zraněného motorkáře. Během zásahu byla odkláněna doprava. Hasiči poté provedli úklid místa události," doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar.

Přesné příčiny nehody stále šetří policie.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24