QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Úněšova zemřel cyklista! Tragédii šetří policie

16.03.2018 12:03     16.03.2018 12:23

K tragické události došlo v pátek dopoledne na hlavním tahu u Úněšova na severním Plzeňsku. Na místě zasahovaly složky IZS u cyklisty, kterého se bohužel zachránit nepodařilo.

4

Pátek je v Plzeňském kraji ve znamení tragických událostí. Už v ranních hodinách došlo ke střetu nákladního a osobního auta u České Kubice na Domažlicku. Řidič z osobního vozidla nehodu nepřežil, více čtěte zde.

Bohužel tragické následky měla i jízda cyklisty u Úněšova na Plzeňsku. Složky IZS na místo vyjížděly kvůli ohlášené nehodě. Na místo letěl i vrtulník, bohužel ani to už muži nepomohlo. "Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Bohužel se nepovedlo obnovit základní životní funkce a muž přes veškerou snahu na místě zemřel," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha. Jestli cyklistu skutečně srazilo auto, není jasné. Policie se veškerými okolnostmi smrti muže dál zabývá.

Záchranka zasahovala také u nehody v centru Plzně. V Bezručově ulici srazilo auto chodkyni. Sanitka ji převezla na chirurgickou ambulanci. V Plzni se pak dál bouralo i ve Folmavské ulici, hned tři auta se srazila na Palackého a stejně tak v ulici U Velkého rybníka. V těchto případech už se to obešlo naštěstí bez zranění.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24