Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Second hand SECOND HELP znovu otevírá

05.07.2011 9:26

S uzavřením domu kultury Inwest přišlo i ukončení provozu second handu SECOND HELP, který prostřednictvím občanského sdružení dává práci postiženým.Nyní hlásí SECOND HELP otevření nové prodejny v Plzni.

Ke konci června skončil kvůli uazvření Inwestu také nově otevřený second hand SECOND HELP. Ten dává práci postiženým lidem. Nyní hlásí second hand otevření nové prodejny na Americké v Plzni.

Milovníci nakupování v seond handech jistě znali SEKOND HELP v domě kultury Inwest. Během krátké doby nabyl na velké popularitě, lidé se do něj rádi vraceli. Kvůli uzavření Inwestu ale skončil i oblíbený ´sekáč´. Second Hand SECOND HELP je vedle tréninkové kavárny a čajovny KAČABA druhým projektem obecně prospěšné společnosti ´Možnosti tu jsou´ přispívajícím k zaměstnávání osob se zdravotním postižením.

V rekordně krátkém čase byla však provozovna přestěhována a tak od 7. července se SECOND HELP opět těší na své stále i nové zákazníky, a to na nové adrese Americká 35, prakticky téměř na rohu Americké a Martinské ulice.

"V den otevření mohou Plzeňané potkat naše spolupracovníky ve žlutých tričkách SECOND HELP na různých místech v centru města, speciální podívaná čeká na zákazníky ale především přímo před obchodem – asi můžu prozradit, že půjde o oživlé figuríny ve výlohách," říká provozní vedoucí SECOND HELPu Natalija Penven. "A pro nakupující zákazníky máme připravený nealko nápoj zdarma po celý týden."

Více o SECOND HELP najdete zde.

foto:obrázky.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT