Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Domažlické v Plzni srazilo auto chodkyni, ta skončila ve vážném stavu v nemocnici

19.07.2013 9:29     19.07.2013 10:32

K vážné dopravní nehodě došlo v pátek 19. července na Domažlické. Chodkyni mimo přechod tu srazil vůz značky Ford Mondeo. Žena skončila v nemocnici.

P7030597

V Plzni na Domažlické došlo v pátek 19. července k vážné dopravní nehodě. Po deváté hodině tu srazilo auto sedmadvacetiletou chodkyni. Ta byla transportována do nemocnice a je ve velmi vážném stavu. 

K nehodě došlo krátce po deváté hodině na Domažlické poblíž čerpací stanice Tank Ono. Podle policie byla chodkyně sražena mimo přechod pro chodce. Příčina ale není jasná. "Chodkyni srazil čtyřiačtyřicetiletý řidič vozu značky Ford Mondeo, který jel směrem do centra. Příčiny nehody jsou stále v šetření. U řidiče byla dechová zkouška na alkohol negativní, u chodkyně nebylo možné provést dechovou zkoušku," upřesnila QAPu mluvčí policie Ivana Telekešová.

Zdravotní stav chodkyně je velmi vážný. "Ženu jsme převezli ve vážném stavu do FN v Plzni na urgentní příjem," potvrdila QAPu mluvčí záchranné služby v Plzni Lenka Ptáčková.

Kvůli nehodě docházelo i ke zpoždění na linkách MHD. "Z důvodu dopravní nehody osobního vozidla s chodcem na Domažlické ulici dochází od 9,17 hod. ke zdržení 20 minut. Za vzniklé komplikace se omlouváme," informovaly PMDP.

K dalšímu střetu chodce s autem došlo v Klatovech rovněž na Domažlické ulici v pátek odpoledne. Šestašedesátiletý chodec skončil zraněný v nemocnici, řidič ale od nehody ujel. Více čtěte zde.

Bohužel pátek 19. července přinesl i další nehody. Tragická byla nehoda na severním Plzeňsku. Při srážce auta s traktorem zemřela mladá žena. Dítě skončilo v nemocnici. Více čtěte zde.

Ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství