QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V noci bude dál mrznout, přes den už se teploty udrží nad nulou

22.03.2018 6:58

Podle nové týdenní předpovědi musíme i dál počítat s tím, že teploty budou klesat v noci pod bod mrazu. Během víkendu by se ale přes den mohly dostat až na 12 stupňů.

Nebe QAp foto

Ve čtvrtek bude oblačno až polojasno, postupně bude mraků přibývat a dorazí i sněžení, v nížinách smíšené srážky. Teploty vystoupí nejvýš mezi 3 až 7 stupňů.

V pátek nás čeká zataženo až oblačno. Počítat bychom měli i se smíšenými nebo dešťovými srážkami. Během odpoledne bude ubývat oblačnosti i srážek. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 0 až -4 stupně, nejvyšší denní vystoupí mezi 4 až 8.

V sobotu nás čeká polojasno až oblačno. V noci a ráno se mohou objevit ojediněle i mrznoucí mlhy. V noci klesnou teploty mezi -1 až -5 stupňů, přes den se vyšplhají mezi 5 až 9.

Neděle přinese polojasnou až oblačnou oblohu. V noci se budou teploty pohybovat kolem -6 stupńů, v průběhu dne až okolo 12.

V pondělí bude oblačno až zataženo, zpočátku místy i polojasno. Postupně se ale bude od západu objevovat místy déšť nebo přeháňky. Na horách by mělo jít o sněhové srážky. Nejnižší noční teploty spadnou mezi +1 až -3 stupně, nejvyšší denní se vyšplhají mezi 6 až 10

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zpočátku oblačno, přechodně polojasno, místy přeháňky, na horách sněhové. Postupně zataženo až oblačno, občas s deštěm nebo přeháňkami, na horách přechodně srážky smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty 0 až -4 °C, postupně +3 až -1 °C. Nejvyšší denní teploty 7 až 12 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24