V Plzni pokračují kostýmované prohlídky! Vydejte se do prvorepublikové doby

19.07.2018 9:53

V Plzni pokračují v tomto týdnu oblíbené kostýmované prohlídky města. Vydat se můžete také do první republiky, nechybí ale ani tradiční prohlídky věnované bájím a pověstem.

180510_Vecerni_tematicke_prohlidky_3

Letní turistická sezóna v Plzni nabízí i v letošním roce oblíbené kostýmované prohlídky. Tentokrát se nesou v duchu první republiky v rámci oslav 100. výročí založení Československa. Průvodci tak zájemcům představují Plzeň z té doby.

"Chcete-li vědět, jak se v Plzni v té době žilo, kam Plzeňané chodili na korzo či za zábavou, nebo k čemu tehdy sloužily některé budovy v centru, vydejte se na prohlídku," láká město.

V tomto týdnu se budou konat hned tři prohlídky. Ta, která je speciálně věnovaná první republice, proběhne v sobotu 21. července od 18 hodin. Sraz účastníků je u infocentra na náměstí Republiky, vstupenky je možné si zajistit online

Už v pátek 20. července se chystají hned dvě prohlídky určené pro rodiny s dětmi, které se zaměřují na báje pověsti Plzně. První začíná v 18 hodin, druhá pak v 19:30. Sraz je také u infocentra a i v tomto případě je možné vstupenky zajistit v předprodeji.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24