V Plzni se natáčí Decibely lásky, v pátek se točilo u Continentalu - FOTKY

10.10.2015 12:18

Z pátku na sobotu se v Plzni točily scény do nového filmu Michala Davida Decibely lásky. Přinášíme vám fotky z natáčení s Rudolfem Hrušínským u hotelu Continetal.
 

Decibely lásky (26)
Decibely lásky (1)Decibely lásky (2)Decibely lásky (3)Decibely lásky (4)Decibely lásky (5)Decibely lásky (6)Decibely lásky (7)Decibely lásky (8)Decibely lásky (9)Decibely lásky (10)Decibely lásky (11)Decibely lásky (12)Decibely lásky (13)Decibely lásky (15)Decibely lásky (16)Decibely lásky (17)Decibely lásky (18)Decibely lásky (19)Decibely lásky (20)Decibely lásky (21)Decibely lásky (22)Decibely lásky (23)Decibely lásky (24)Decibely lásky (25)Decibely lásky (26)Decibely lásky (27)Decibely lásky (28)Decibely lásky (29)Decibely lásky (30)

Noční scény do nového filmu Michala Davida Decibely lásky se natáčely v Plzni celou páteční noc. Začalo se v 18 hodin u hotelu Continentalu scénou, kdy Rudolf Hrušínský vyhází z hotelu. Postupně se filmaři přemístili do dalších plzeňských ulic, točil se například i výjezd sanitky z nemocnice. Celý štáb pak končil s natáčením v sobotu 10. října v 6 hodin ráno.

Filmový štáb má za sebou už přes dvacet natáčecích dnů. "Jsou celkem 4 týdny natáčení v Plzni a jeden týden v Praze. Točí se ještě sedm dní a je hotovo," prozradil QAPu výkonný producent filmu Pavel Nový, když se natáčela scéna s Rudolfem Hrušínským u Continentalu. Vše se začalo připravovat už v 18 hodin v podvečer. Samotné točení začalo zhruba po hodinových přípravách světel a další techniky. Na natáčení pak byla vyčleněna hodina. V samotném filmu se pak jedná jen o zhruba 20 sekund.

Za filmováním stojí desítky lidí. O den dříve se točily největší scény na plzeňské diskotéce Pantheon. "Štáb má zhruba 55 lidí, celkově 30 herců hlavních a středních rolí, 450 komparzistů. Největší scény se točily včera na diskotéce v Pantheonu, kde byl koncert Michala Davida. Tam bylo 230 komparzistů najednou, krásná velká scéna," prozradil další detaily Pavel Nový.

Producentem filmu Decibely lásky je Michal David. Ve filmu zní právě jeho hity. Stejně jako před časem ve slavném Discopříběhu, který se také částečně natáčel v Plzni. Film ale není žádným pokračovaním slavného Discopříběhu. I když má společných hned několik věcí včetně herce v hlavní roli Rudolfa Hrušínského.

Film podle vlastního námětu a scénáře natáčí režisér Miloslav Halík, Michal David je producentem filmu a autorem hudby, kameramanem je Vladimír Smutný. Ve filmu Decibely lásky si zahraje také fotbalista Pavel Horváth, Iva Janžurová nebo Lucie Vondráčková. Hlavní hrdina filmu Ruda Hovorka (Rudolf Hrušínský nejml.) pracuje na plzeňském magistrátu. Do kin by měl jít film v únoru 2016.

foto: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT