Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se chystá Velká vlaková loupež

20.09.2010 9:44

Šifrovací noční hru pro dospělé Velká vlaková loupež chystá občanské sdružení Felix na začátek října. Pro děti je pak určena doprovodná výtvarná soutěže. Do obou akcí se můžete přihlásit do 29. září.

Velká vlaková loupež se v Plzni uskuteční v noci z 1. na 2. října. Šifrovací noční hru pro dospělé pořádá občanské sdružení Felix a nezapomnělo ani na děti, pro které vyhlásilo stejnojmennou výtvarnou soutěž.

Dětem od 5 do 15 let je určena výtvarná soutěž Velká vlaková loupež, kterou jako doprovodnou akci ke stejnojmenné šifrovací hře pořádá Občanské sdružení Felix s občanským sdružením Goada a Kavenu. Do 29. září mohou malí a mladí výtvarníci posílat své příspěvky na téma Velká vlaková loupež na adresu půjčovny deskových her Kavenu v Borské ulici 5 v Plzni nebo je rovnou sami donést. Vybrat si mohou libovolnou výtvarnou techniku, jejich dílko může být velké maximálně do formátu A3. Důležité je uvést na svou práci jméno, věk a kontakt na autora.

Vybrané práce budou vystaveny v půjčovně Kavenu, v klubovém prostoru nazvaném Descafé od 1. do 31. října a návštěvníci výstavy pak budou hlasovat a vyberou vítěze soutěže, na kterého čeká pěkná odměna. Všichni ostatní autoři vystavených obrázků pak budou pozváni na komentovanou prohlídku velkého modelu železniční tratě Klubu železničních modelářů v Plzni.

Současně se začátkem výstavy soutěžních prací se spustí i šifrovací hra noční Plzní Velká vlaková loupež, která je naopak určena jen dospělým.

V noci z 1. na 2. října se soutěžní týmy vydají na nelehkou cestu za vyluštěním záhady. "Loupež začíná v pátek ve 21 hodin a končí uprostřed noci. Hraje se ve čtyř až pětičlenných týmech, které sestaví organizátoři. Kromě vlaků, šifer a noční Plzně Vás čekají deskové hry, noví známí, netradiční vernisáži a jiná překvapení," slibují organizátoři s tím, že hlásit se mohou jak jednotlivci, tak spoluhráči, kteří ovšem musí své preference uvést v přihlášce. Přihlášku můžete vyplnit na webových stránkách Občanského sdružení Felix, kde také najdete další potřebné informace. Uzávěrka přihlášek do šifrovací noční hry je 29. září.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT