Vážná nehoda u Plané, zranili se 4 lidé. Zasahoval vrtulník - FOTKY

03.09.2017 10:10     03.09.2017 13:31

Na Tachovsku u Plané havarovalo ráno osobní auto. Zranili se celkem 4 lidé, dvě vážně zraněné osoby transportoval do nemocnice vrtulník. Všichni zranění jsou ve věku 20 až 25 let.

nehoda planá 2
nehoda planá 1nehoda planá 2nehoda planá 4nehoda planá

Osobní auto vylétlo ze silnice. Celkem byli zraněni 4 lidé, z toho dva těžce. Ženu a muže transportoval do nemocnice vrtulník.

"Vrtulník transportoval na Emergency do Fakultní nemocnice Plzeň ženu s těžkým poraněním hlavy, nutnost zajištění dýchacích cest a připojení na přístrojovou ventilaci. Dále byl vrtulníkem transportován muž s vážným poraněním břicha," uvedl Robin Šín ze záchranné služby.

Další dva lidé byli převáženi pozemní cestou. Na úrazovou ambulanci do Fakultní nemocnice Plzeň převezla záchranka muže se zlomeninami končetin a do Stodu na chirurgii muže s lehčím poraněním hlavy.

"Na komunikaci II. třídy číslo 198 došlo k dopravní nehodě. Řidič jel s vozidlem tovární značky Fiat Stilo ve směru od Tachova na Planou a u křižovatky na Dolní Jadruž vjel mimo komunikaci, kde havaroval v poli. Odhadnutá hmotná škoda činí přibližně 60 tisíc korun," řekla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Za nehodou by mohl být alkohol u řidiče. "Policisté okolnosti a příčinu dopravní nehody dále šetří a zatím není ustanovena osoba, která vozidlo řídila," uvedla dále mluvčí policie.

foto: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24