Vážná nehoda uzavřela hlavní tah na Domažlice! Zasahovat musel vrtulník

17.04.2017 7:02     17.04.2017 10:48

K vážné nehodě, ke které došlo v neděli časně ráno, musely vyjet všechny složky IZS. Zraněno bylo hned několik osob. Silnice musela být úplně uzavřená.

2

K nehodě dodávky došlo na hlavním tahu I/26 zhruba v půl šesté ráno. Na místo musela vyjet jak policie, tak záchranka i hasiči. V péči zdravotníků skončilo hned několik lidí.

Hlavní tah z Plzně na Domažlice musel být uzavřený v úseku mezi Holýšovem a Ohučovem. Podle informací od Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje se při nehodě zranili čtyři lidé.

Policie musela kvůlu záchranným a vyprošťovacím pracím odklonit dopravu na objížďku přes Kvíčovice. "Řidička ve věku 37 let jela s dodávkou směřem od Holýšova. V zatáčce vyjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila s dodávkou do betonového můstku. Nárazem bylo vozidlo odmrštěné zpět na silnici, kde skončilo v poloze na střeše," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Na místě musel dokonce přistávat vrtulník letecké záchranky, který do nemocnice přepravil muže a ženu. Další dva zraněné, také muže a ženu, převezla do nemocnice záchranka pozemní cestou.

K vážným nehodám vyjížděly složky IZS v regionu také během neděle. V péči zdravotníků skončila dokonce malá dívenka, kterou srazilo na Plzeňsku auto. Podrobnosti k nedělním nehodám najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24