Vážná nehoda uzavřela tah u Klatov! Na místo letěl vrtulník

20.06.2017 8:34     20.06.2017 10:04

Střet nákladního a osobního auta uzavřel v úterý ráno silnici na příjezdu do Klatov. Při nehodě se zranily dvě ženy, pro jednu z nich musel dokonce letět vrtulník.

9

Série vážných nehod posledních dnů v regionu pokračuje. V úterý ráno došlo k další na hlavním tahu u Klatov. Na místo musely vyjet všechny složky IZS.

Komunikace musela policie kvůli zásahu složek a odstraňování následků nehody uzavřít. "Při nehodě došlo ke zranění dvou žen. Pacientka narozená v roce 1969 skončila po ošetření na chirurgii nemocnice v Klatovech. Druhou ženu narozenou v roce 1964 přepravil vrtulník na emergency FN Plzeň, žena byla při vědomí," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

"K nehodě došlo krátce po 8. hodině ráno. Řidič s vozidlem Mercedes Benz jel po komunikaci směrem od Janovic nad Úhlavou. Na křižovatce u obce Lomec projíždějícímu vozidlu nedala přednost řidička osobního auta Suzuki Swift," řekla k nehodě mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že dechové zkoušky u řidičky i řidiče byly negativní. Právě řidičku z osobního auta nakonec přepravoval do nemocnice vrtulník.

V posledních dnech jde na silnicích v regionu už o několikátou velmi vážnou nehodu. O víkendu se tragická nehoda odehrála v Plzni na křižovatce u Rychtářky, po střetu s autem zemřely dvě děti (více zde). Vážná nehoda se stala také v neděli v Plzni u Rondelu a složky IZS musely zasahovat i v pondělí u střetu dvou autobusů v Plzni na Doubravce.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24