Venkovní koupaliště v kraji odstartují sezónu!

29.05.2017 10:34

Venkovní bazény a koupaliště už v tomto týdnu v drtivé většině případů zahájí sezónu 2017. Někde už se nicméně vykoupete i teď. Čtěte podrobnosti!

Koupaliště Nýřany

Počasí v posledních dnech už láká k návštěvě koupališť a venkovních bazénů. Také v Plzeňském kraji už někde sezóna odstartovala, někde se na zahájení provozu areálu ale teprve chystají.

Biotop Kotynka v Dobřanech zahájí sezónu v sobotu 3. června v rámci speciální akce u příležitosti dne dětí. V sobotu budou mít také děti vstup úplně zdarma. Do konce června bude otevírací době denně od 10 do 20 hodin. Vstupné bude ještě mimosezónní. Celodenní vstup bude 40 korun, o víkendech 50 korun a od 16 hodin se bude platit jen 30 korun. Stejné vstupné platí také pro děti do 15 let a důchodce.

Přímo na Mezinárodní den dětí 1. června otevře koupaliště v Tlučné u Plzně. Od června odstartuje provoz také letní koupaliště v Sušici. Tam bude během června otevírací doba od 15 do 19 hodin, o víkendech od 10 do 19 hodin. Na 4. června se navíc chystá speciální program pro děti. Vstupné 50 korun budou platit jen dospělí, děti budou mít vstup zdarma a v průběhu odpoledne nebudou chybět soutěže, zábava a od 16 hodin i dětské divadlo. Podrobnosti k běžnému vstupnému najdete zde.

Se začátkem června se rozjede sezóna také na venkovním koupališti v Klatovech.

V Plzni je v současné době v provozu jen venkovní bazén na Lochotíně, na Slovanech se dokončují úpravy povrchů v okolí bazénů a otevření je v plánu 15. června. Pokud vše půjde dobře, mohlo by se otevříti i o něco dřív. Sezónu už zahájilo venkovní koupaliště v Rokycanech, které je otevřeno podle aktuálního počasí.

Na koupališti v Nýřanech zahajují provoz 5. června.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24