QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vražda na ubytovně na Slovanech! Podezřelého dopadla policie v Praze

04.04.2017 5:37     04.04.2017 9:43

Policie má na stole první letošní vraždu v Plzni. Na ubytovně na Slovanech byl v noci nalezen ubodaný cizinec. Policii se podařil husarský kousek, podezřelého dopadla během pár hodin.

DSC06452

Nález mrtvého muže na ubytovně v Plzni na Slovanech postavil do pozoru doslova zástupy policistů v Plzni v pozdních večerních hodinách v pondělí. Cizince s bodným zraněním našli na jednom z pokojů.

Muž zemřel po bodném zranění. Policie případ původně vyšetřovala pouze pro podezření z násilného trestného činu. Nakonec ale celou věc překvalifikovala a případ vyšetřuje jako vraždu.

"Dle koronerky zemřel 39letý muž na bodná poranění srdce," potvrdila mluvčí policie Martina Korandová po nálezu mrtvého s tím, že byla nařízená pitva.

Po útočníkovi se rozjelo rozsáhlé pátrání! Policie ho objevila na autobusovém nádraží v Praze, chtěl prchnout ze země...

Ihned po ohledání místa činu se rozjelo rozsáhlé pátrání. A to nejen v Plzni. "O necelé dvě hodiny později se podařilo zadržet 18letého cizince. Na základě poznatků plzeňských policistů jej zadrželi kolegové z místního oddělení policie Karlín v Praze, kteří jej vyhledali mezi čekajícími cestujícími na Ústředním autobusovém nádraží Florenc. Policisté při zadržení použili hrozby namířenou střelnou zbraní a eskortovali muže na oddělení, kde si jej po provedení úkonů převzali naši kriminalisté. Zadržený chtěl zřejmě opustit Českou republiku," doplnila policejní mluvčí.

Mladík je aktuálně v policejní cele a čelí podezření z vraždy. Policie dál provádí výslechy a případem se intenzivně zabývá.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24