QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vstupenky na ples města Plzně jdou do prodeje. Na co se můžeme těšit?

13.12.2016 13:56

Reprezentační ples města Plzně proběhne 20. ledna příštího roku na tradičním místě. Hostit ho bude Měšťanská beseda. Letos bude s podtitulem "Když Plzeň tančí". 

FOTO_Magistrát města Plzně (13)

V pořadí již 13. Reprezentační ples města Plzně se odehraje v pátek 20. ledna příštího roku od 20 hodin. Město v úterý oficiálně prozradilo první podrobnosti k programu. Navíc pustilo do prodeje vstupenky.

"Reprezentační ples pořádá město Plzeň už potřinácté a letošní ročník se ponese v duchu ‚Když Plzeň tančí‘. Budou to nejen tanečníci ze známé televizní soutěže, ale i sami Plzeňané, kteří naplní podtitul letošní plesové události,“ uvedl primátor města Martin Zrzavecký.

V průběhu večera se tak představí například vítězka sedmé řady populární soutěže StarDance herečka Marie Doležalová s Markem Zelinkou a taneční pár letošního ročníku Kristýna Leichtová a Václav Masaryk.

S orchestrem Zatrestband se ve Velkém sále představí muzikálová a koncertní zpěvačka a herečka Tereza Hálová a zpěvák, herec, tanečník známý z mnoha českých muzikálů Zbyněk Fric. "Zazní rovněž ukázky z představení Kdyby 1000 klarinetů souboru muzikálu plzeňského Divadla Josefa Kajetána Tyla, kterými si připomeneme plzeňského rodáka Jiřího Suchého. Mladou plzeňskou taneční generaci představí v průběhu večera stepaři z plzeňské neprofesionální taneční skupiny Step by Step studio, která letos reprezentovala město Plzeň na mistrovství světa v Drážďanech,“ řekla Jana Komišová, vedoucí Odboru prezentace a marketingu Magistrátu města Plzně.

Program bude probíhat tradičně i v Malém sále v přízemí, kde bude k poslechu hrát kapela Suit Up!, navíc bude probíhat výuka tance pod vedením Marie Doležalové a Marka Zelinky.

Vstupenky jsou k dostání v Předprodeji vstupenek na náměstí Republiky vedle radnice a jejich cena je od 190 do 490 korun.

FOTO: Magistrát města Plzně

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24