QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vstupenky na ples Nadace 700 let města Plzně jdou do prodeje

11.12.2016 9:17

Plesová sezóna je už opravdu na dohled. Po víkendu odstartuje prodej vstupenek na jeden z nejžádanějších plesů v Plzni. Čtěte podrobnosti.

Ples Nadace_foto Ivan Štefko (19)

Začátek roku je tradičně v regionu ve znamení doslova série plesů. Stejně tomu bude i letos a plesovou sezónu po Novém roce rozjede i Plzeň. Jedním z nejžádanějších plesů bývá ten Nadace 700 let města Plzně.

Ples už má i svůj termín. V Měšťanské besedě se odehraje 10. února 2017 od 20 hodin. Už po víkendu mohou zájemci navíc zamířit k pokladnám a kupovat vstupenky. Třeba jako vánoční dárek.

A i tentokrát je skutečně na co se těšit. "K tanci i poslechu tentokrát zahraje orchestr Miroslav Novotného, hlavním hostem pak bude Marcela Holanová. Připravena jsou i předtančení a tradičně proběhne i ocenění laureátů hudební ceny Plzeňský Orfeus a Plzeňský Orfeus junior, nejvýznamnějších partnerů nadace a ´nej´ akcí v oblasti kultury a sportu," láká Nadace 700 let města Plzně.

Vstupenky na ples budou v prodeji od 12. prosince v informačním centru na náměstí Republiky nebo přímo v Měšťanské besedě.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT