QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Workoutové hřiště v Rokycanech je hotové!

04.07.2016 13:39

Nové workoutové hřiště v Rokycanech je dokončené a přivítá první sportovce. Nový úsek doplní aktuální sportovní areál. O prázdninách dojde na práce ve vnitřním bazénu.

1

Sportovní areál v Rokycanech u plaveckého bazénu má další novinku. Workoutové hřiště, které se budovalo v posledních měsících, je hotové. Město ho převzalo na konci minulého týdne, teď už se otevře návštěvníkům.

Stavba nového workoutového hřiště odstartovala na konci dubna, v současné době už je kopmpletně hotovo. Novinka ve sportovním areálu nabídne prvky pro posilování a venkovní cvičení. "Výstavba vyšla na 1 107 000 korun," říká Eva Praumová z rokycanské radnice. Hřiště bude oficiálně pro zájemce přístupné od pondělního odpoledne. "Hřiště nebude uzavíratelné a otevřené bude pro širokou veřejnost," dodává Eva Praumová. 

Zatraktivnění sportovního areálu souvisí i s revitalizací oblíbeného koupaliště, kde přibyl tobogán a další vodní prvky. Ani tím to ale nekončí. V průběhu léta dojde na další etapu. Tentokrát se budou práce přesouvat do vnitřního areálu bazénu. Tam se bude budovat zbrusu nový robogán.

FOTO: Město Rokycany

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24