QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Z auta zbyl vrak, řidička jako zázrakem přežila - FOTO

20.04.2018 8:01

Vážná nehoda zaměstnala v noci na pátek všechny složky integrovaného záchranného systému. Auto se po smyku převrátilo přes střechu. Nehody dál komplikují provoz v regionu...

1

K nehodě došlo v noci na pátek u Tachova směrem na Planou. Na místo musela vyjet jak záchranka, tak hasiči i policie. V péči zdravotníků skončila mladá žena. Nehodu jako zázrakem přežila.

Přesné příčiny nehody osobního auta stále šetří policie. Zatím to vypadá, že vozidlo dostalo smyk a následně se převrátilo přes střechu. Zhruba 20letá řidička utrpěla zranění. "Řidička byla převezena se středně těžkým zraněním do nemocnice ve Stodu na chirurgii," řekl Robin Šín z krajské záchranky. Za nehodou každopádně nebude alkohol, protože dechová zkouška byla negativní.

Na silnicích v kraji se bouralo i během pátečního rána. V Plzni došlo k nehodě v ulici Terezie Brzkové, kde se srazila dvě osobní auta. Nehoda se řešila také na sever od Plzně mezi obcemi Bučí a Krašovice a policie vyjížděla k havárii také opět na Tachovsko k obci Lesná. V těchto případech se naštěstí kolize obešly bez zranění.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24