Z Plzně vyrazí na Křivoklát speciální mikulášský vlak

29.11.2016 14:41

Originální výlet připravily České dráhy už na tento víkend. Jízdenky si musí zájemci zajistit předem prostřednictvím rezervace. Ve vlaku nebude chybět Mikuláš s družinou.

FOTO_QAP_CZ (35)

Speciální vlak vyrazí na Křivoklát z plzeňského hlavního nádraží v sobotu 3. prosince. Součástí vlaku je bufetový vůz a cestu zpříjemní živá hudba i Mikuláš se svojí družinou.

"Vlak odjíždí v 8:30 z Plzně hlavního nádraží a na Křivoklát přijede v 10:58,“ upřesnil Vladimír Kostelný, ředitel Regionálního obchodního centra Českých drah v Plzni. Vlak zastaví pro nástup ještě v Plzni-Doubravce, Chrástu u Plzně, Rokycanech a Berouně. Z Křivoklátu odjíždí v 15:57 a do Plzně se vrátí v 18:21.

Po dobu adventních trhů je celé nádvoří hradu Křivoklát zaplněno stánky s řemeslnými výrobky a s tradičním občerstvením. Vzdálenost nádraží a hradu je přibližně jeden kilometr, takže pro návštěvu hradu i prohlídku vánočně vyzdobené hradní kaple je dostatečně dlouhá doba.

Jízdenka pro dospělého stojí 230 korun, pro děti od 6 do 15 let 180 korun. Vzhledem k velkému zájmu si musí lidé jízdenky předem rezervovat na telefonu 739 220 534 nebo na e-mailu: holomelova@radovanek.cz. Jízdenky je možné koupit také předem přímo na hlavním nádraží.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24