QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Železná Ruda: Řidič naboural přístřešek a ujel, policie ho našla doma namol

14.10.2017 10:02

Muž s dodávkou naboural přístřešek na dřevo a ujel. Po nehodě ho policie našla doma ležícího na podlaze s téměř 3 promile alkoholu.

FOTO_QAP_CZ (2)

 „12. října v 18 hodin čtyřišedesátiletý řidič jel s nákladním automobilem tovární značky Volkswagen Transporter v Železné Rudě ulicí Pancířská k ulici Belvederská, kde se s vozidlem otáčel. Při tom narazil levou zadní částí vozidla přístřešku na dřevo u jednoho z domů a následně bez jakýchkoliv opatření z místa dopravní nehody ujel,“ uvedla tisková mluvčí Dagmar Brožová.

Policie po nehodě našla muže doma. „Muž tam ležel na podlaze a po opakovaných výzvách se podrobil dechové zkoušce. První odborné měření bylo s výsledkem pozitivním 2,93 promile alkoholu v krvi, opakovaná zkouška měl výsledek 2,87 promile alkoholu v krvi,“ uvedla dále mluvčí policie.

64letý muž se hájil tím, že pil alkohol až po nehodě. Musel být nařízen odběr krve.

„Krevní rozbor prokáže, zda byl pod vlivem alkoholu již v době spáchání dopravní nehody, či až poté, jak sám uvádí. Celková škoda byla vyčíslena na 52 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech,“ upřesnila Dagmar Brožová.

ilustrační foto

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24