QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena močila u hlavního nádraží, načapali ji strážníci - FOTO

19.05.2017 9:22

Přímo u hlavního nádraží v největším odpoledním "frmolu" se mladá žena rozhodla, že si uleví. Problém měla v tom, že ji při akci nachytali strážníci. Záležitost bude mít dohru...

170671_1

Prostor i okolí hlavního vlakového nádraží v Plzni kontrolují strážníci velmi často a dost podrobně. Tentokrát ovšem nemuseli pro přestupek chodit daleko. Přímo před budovou načapali mladou ženu, která se rozhodla ulevit si přímo na chodníku.

"Strážníci stanice Územně strážní služby kontrolovali před půl třetí prostranství před budovou Hlavního vlakového nádraží. Tady neušla jejich pozornosti jim dobře známá z předchozích činností jednatřicetiletá žena z Dolní Bělé, která bezostyšně močila u zdi před nádražní budovou v místech, kam je veřejnosti zakázán přístup z důvodu stavebních prací," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Záležitost bude mít dohru u úředníků. "Spáchaný přestupek odmítla s hlídkou řešit na místě, proto bude podstoupen přestupkové komisi centrálního obvodu, aby se jím zabývala," dodává mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24