Žena v Plzni surově napadla úřednici z pracáku kvůli dávkám!

06.09.2018 14:16

Hrozba odebrání dávek rozzuřila obyvatelku jednoho z bytů na Americké v Plzni tak, že napadla úřednici. Žena skončila v péči záchranky. Případ řeší policie.

Solní

Strážníci zasahovali ve čtvrtek na Americké v Plzni u incidentu mezi úřednicí pracovního úřadu a klientkou. Do bytu za ní vyrazila dvojice pracovnic úřadu kvůli šetření ohledně odebrání dávek.

"V dopoledních hodinách došlo k incidentu mezi klientkou, u které se provádělo oprávněné terénní šetření a pracovnicemi úřadu. Přivolaná hlídka na místě zjistila, že k incidentu došlo v místě bydliště klientky. Dotyčná osoba, která měla byt pronajatý, byla pracovnicemi Úřadu práce upozorněna na porušení pravidel uživatelů dávek a tudíž možného zastavení vyplácení," říká Andrea Vlčková z městské policie.

Žena zaútočila na jednu z úřednic nejen nadávkami, ale také fyzicky a zbila ji. "Ženy poté vyhodila z bytu a uzamkla dveře. Pracovnice uvedly v činnost tísňové tlačítko v obavě, aby útok nepokračoval a opustily prostory domu. Na hlídku čekaly před vchodem," pokračuje Andrea Vlčková s tím, že strážníci na místo přivolali záchranku, protože napadená úřednice měla zdravotní problémy. Sanitka zraněnou převezla k ošetření.

Na místo doraziila i policejní hlídka, která si celou událost převzala k dalšímu šetření.

FOTO: ilustrční

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24