QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zlodějka okradla muže ležícího na chodníku! Vypátral ji psovod

15.08.2018 11:54

Psovod městské policie v Plzni si hned ve středu nad ránem připsal úspěšný zásah. Během chvíle vypátral ženu, která okradla muže ležícího na chodníku...

IMG_1563

Využít indispozice muže, který ležel na chodníku, se ve středu rozhodla zlodějka, která procházela kolem jednoho z podniků ve městě. Daleko se ale nedostala.

"Psovod městské policie dnes brzy ráno zadržel pětatřicetiletou ženu, která je podezřelá z toho, že okradla ležícího muže. Případ řeší státní policie," potvrdila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Případ se odehrál ve středu nad ránem před jedním z plzeňských podniků. Na operační středisko městské policie se obrátila svědkyně, která muže viděla na chodníku ležet a dokonce i ženu, která ho okradla. "Oznamovatelka události vyčkala na místě příjezdu psovoda městské policie. Okradený mladý muž byl v tu dobu už na nohou. Zjistil, že mu chybí peněženka s doklady a platební kartou," pokračuje mluvčí strážníků.

Psovod okamžitě vyrazil propátrávat okolí a skutečně se mu za chvíli podařilo najít ženu, která odpovídala popisu. "Při kontrole jí upadla igelitová taška, ze které mimo jiné vypadla i peněženka s doklady poškozeného. Celou záležitost si převzali státní policisté k dalšímu šetření," uzavírá Jana Pužmanová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24