QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Zoo v Plzni nabídne další z víkendových akcí! Ponořte se do pravěku

19.07.2018 12:08

Plzeňská zoologická zahrada láká na nadcházející víkend na další ze speciálních akcí. Krom toho ale nabízí širokou škálu možností k zábavě...

_IGP7279

Plzeňská zoologická zahrada láká v průběhu léta návštěvníky nejen z Plzně, ale i ze širokého okolí.O tomto víkendu navíc pokračuje série speciálních akcí. V sobotu 21. července se odehraje v pořadí již třetí Den pravěkých technologií v pravěké vesnici u výběhu vlků a medvědů.

"Pravěká osada nabídne dětem i jejich rodičům možnost vyzkoušet si v rámci Dne pravěkých technologií mnohé z technologií a činností, které naši předkové prováděli dnes a denně, například zpracování hlíny pro výrobu keramiky, výrobu keramických nádob a kamenných nástrojů a ukázky ze života v pravěkém domě," láká spolek Oživené prehistorie. Program odstartuje v 10 dopoledne.

Do zoo samozřejmě nemusíte zavítat jen za pravěkými ukázkami. Také v letošním roce se může pochlubit celou řadou mimořádných přírůstků. V současné době už se navíc můžete vyrazit podívat i na lví trojčata, která se narodila letos na jaře. Podbornosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24