Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Za brutální vraždou stála nenaplněná láska! Svého soka umlátil kladivem a ubodal

12.03.2014 11:05

Soud v Plzni začal rozplétat brutální vraždu 25letého mladíka, jehož tělo se našlo vloni u Kornatic na Rokycansku. K vraždě se přiznal 29letý Jaroslav Hrdlička z Tymákova. Fotky ze soudní síně!

DSC03748
DSC03743DSC03746DSC03747DSC03748

Ostře sledovaný proces ve středu začal před Krajským soudem v Plzni. Na lavici obžalovaných sedí 29letý Jaroslav Hrdlička, který měl vloni v září brutálně zavraždit partnera své nevlastní sestry. Případ je o to sledovanější, že obžalovaným je bratr vraha, který v Tymákově před dvěma lety zavraždil jejich rodiče.

K brutální vraždě došlo vloni v polovině září. Tělo mladíka našel houbař v lese u Kornatic na Rokycansku, kde se vrah své oběti zbavil až následně po vraždě.

K brutální vraždě se Jaroslav Hrdlička přiznal! Svého soka v lásce ubil kladivem a ubodal nožem...Před soudem vypovídat odmítl.

Za hrůznou vraždou podle všeho stojí něco jako milostný trojúhelník. Obětí se totiž stal partner Hrdličkovy nevlastní sestry. Napětí nejspíš začalo narůstat v době, kdy se mladá žena se svým přítelem nastěhovala ke svému bratrovi do Tymákova. Soužití to nejspíš nebylo jednoduché, Hrdličkovi se údajně nelíbilo, jak se partner k jeho sestře choval a ani nevydělával.

Osudný den 14. září měl odjet obžalovaný s mladíkem údajně pro železo. Během cesty ale došlo k hádce právě kvůli sestře obžalovaného. Když zastavili s autem na silnici mezi Mešnem a Příkosicemi na Rokycansku, obžalovaný se k lásce k sestře dokonce přiznal a to údajně vyústilo v potyčku. Nakonec měl Hrdlička mladíka několikrát udeřit tesařským kladivem do hlavy, když ležel, uštedřil mu ještě několik bodných ran do krku.

Těla se pak zbavil v lese u Kornatic, kde bylo nalezeno. Druhý den se také zbavil důkazů z auta, které ukryl na půdě. Právě i nalezené krevní stopy svědčí v neprospěch obžalovaného.

Jaroslav Hrdlička se už během výslechů k vraždě přiznal a na soud čekal ve vazbě. Hrozí mu až 18 let vězení. Jako náhradu škody požaduje rodina oběti půl milionu korun.

Brutálně zavražděný mladík několik dnů neměl totožnost! Dopadení vraha ale bylo bleskové...

Tělo se našlo v lese u Kornatic 15. září, tedy jen den po samotné vraždě. Policie ale několik dnů neznala totožnost mrtvého a dokonce žádala případné svědky o pomoc. Teprve dva dny po nálezu těla bylo jasné, že jde o 25letého muže z Plzně (podrobnosti čtěte zde).

Zhruba po týdnu pak policisté hlásili velký úspěch. Dopadli muže podezřelého z vraždy. Ten se následně přiznal (více zde) a o dva dny později už byl ve vazbě.

Hrůzostrašná "tymákovská historie" tak podle všeho pokračuje. Bratr Jaroslava Hrdličky, Vojtěch Hrdlička, si odpykává 19 let za mřížemi kvůli brutální vraždě jejich rodičů v Tymákově před dvěma lety. Právě Jaroslav Hrdlička byl ten, kdo tehdy těla svých rodičů objevil. Vojtěch Hrdlička matku a otce doslova rozsekal sekerou.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství