Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Řidič vyjel ze silnice, příčinou nehody je zřejmě náhlá zdravotní indispozice - FOTKY

09.12.2020 7:57     09.12.2020 8:53

Ve středu 9. prosince,po sedmé hodině ranní, zasahovali všechny záchranné složky u dopravní nehody jednoho osobního vozidla v Malesicích.

nehoda Malesická náves1

Nehoda se stala na křižovatce ulic Malesická náves a U Potoka. "Osobní auto vyjelo z komunikace, nabouralo do zábradlí mostku a zdi domku," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar a dodal, že muži poskytli předlékařskou pomoc a následně ho předali ZZS.

nehoda Malesická náves
Řidič při nehodě neutrpěl vážná zranění, přesto byl ve vážném stavu odvezen na Ememrgency FN. "ZZS z místa nehody transportuje muže cca 70 let po kardio pulmonální resuscitaci. Příčina nehody mohla být náhlá zdravotní indispozice," uvedla informace o zdravotním stavu řidiče mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Dechovou zkoušku u řidiče nebylo možné na místě provést kvůli jeho zranění. Proto bylo ve zdravotnickém zařízení zažádáno o odběr krve u řidiče. Plzeňští dopravní policisté dopravní nehodu v ohledali a zjišťovali veškeré poznatky. "Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření. Z důvodu monitorování místa dopravní nehody dronem došlo k uzavření komunikace na dobu cca 15 minut," řekla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Fotky: HZSPK
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství