Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto srazilo školáka, řidič od nehody ujel! Policie hledá svědky

12.03.2015 8:04

Policisté na Plzeňsku hledají řidiče, který v Dobřanech srazil chlapce a z místa nehody ujel. Zraněného školáka přitom nechal naprosto bez pomoci. Můžete pomoct s vyšetřováním nehody?

Policie opět pátrá po řidičích, kteří ujeli od nehod. V jednom případě zatím neznámý šofér dokonce srazil školáka a z místa ujel, i když zraněný chlapec zůstal ležet bez pomoci. Policie teď shání svědky nehod.

Ke střetu s chlapcem došlo v Dobřanech 23. února zhruba v 17:15 v ulici Spojovací. "Nezletilý chlapec přecházel silnici mimo přechod a neodhadl vzdálenost a rychlost dosud neznámého vozidla, které přijíždělo po místní komunikaci ulice Spojovací ve směru jízdy od ulice Plzeňská do ulice Třída 1. máje. Následně došlo ke střetu vozidla a chodce, přičemž chlapec v důsledku střetu upadl na vozovku a utrpěl zranění," popsal nehodu mluvčí policie Jan Koželuh.

Nehoda, od které ujel řidič, se odehrála také v tomto týdnu v obci Úherce na severním Plzeňsku. Nehoda se stala v pondělí 9. března mezi 22:30 a 23:00. "Dosud nezjištěný řidič jedoucí s osobním vozidlem pravděpodobně tovární značky Škoda Felicia, červené barvy a nezjištěné registrační značky po místní komunikaci ul. K Mexiku v obci Úherce a to ve směru k obci Nýřany, při projíždění táhlé pravotočivé zatáčky nezvládl řízení svého vozidla a pravým bokem narazil do obvodové zdi budovy číslo popisné 147, kterou tímto poškodil," dodává k další nehodě policejní mluvčí.

Policisté žádají o pomoc při pátrání po řidičích svědky. Informace mohou lidé volat na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 640 nebo na bezplatnou linku Policie České republiky 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství