Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská Viktoria má za sebou první přípravné utkání, postavila se Stuttgartu

06.07.2015 12:44

První přípravný zápas v rámci rakouského soustředění za sebou má FC Viktoria Plzeň. Na hřišti FK Hippach podlehla Stuttgartu 3:6.

IMG_7001

Plzeňská Viktoria má za sebou první přípravné utkání v rámci rakouského soustředění. V neděli 5. července se od 19:00 hodin postavila hráčům VfB Stuttgart.

Hráči se společně střetli na hřišti fotbalového areálu FK Hippach. Zde pro Viktorii utkání příliš dobře nezačalo. Po faulu ve střední části hřiště dostal domácí Stuttgart možnost rozehrávat přímý volný kop, který usměrnil za záda Matúše Kozáčika hlavičkující Kiesewetter. Viktoriáni odpověděli na začátku 18. minuty, kdy Vaněk srovnal hlavou na 1:1. Do vedení šel soupeř znovu ve 28. minutě po zásluze Martina Harnika. Ve 40. minutě využil nedorozumění v plzeňské obraně znovu Harnik a přidal svůj druhý gól v zápase. O poločasu se tak odcházelo do šaten za stavu 3:1 pro Stuttgart.

Do druhé půle vstupovala viktoriánská sestava v lehce pozměněném složení. Na střelu Grueza z 62. minuty Bolek nedostál a stav byl 4:1. Viktoria se za pár minut také radovala, když Egon Vůch vystihl rozehrávku brankáře Tytońa a snížil na 4:2. Netrvalo dlouho a Stuttgart odpověděl. V 67. minutě předvedl nováček v bílém dresu Kliment akci, kdy se prosadil přes Romana Hubníka a přehodil vybíhajícího Bolka - 5:2. Na 6:3 snížil mladíček Matějů, když udělal kličku brankáři a bez problémů umístil míč do branky. Jako poslední v zápase si připsal zakončení hráč Stuttgartu Adam Hloušek. Míč zasáhl tak nešťastně, že skončil na břevně domácí branky. Skóre se však už nezměnilo, Viktoria Plzeň nestačila na VfB Stuttgart a prohrála 3:6.

FOTO: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství