Auto CB ŠKODA nový SUPERB

E-shop Plzeňské karty se rozjíždí!

01.03.2012 11:55

Právě ve čtvrtek 1. března se na internetu konečně oficiálně rozjel E - shop Plzeňské karty. Přes internet si tedy konečně budete moci dobíjet předplatné a nemusíte kvůli tomu vystrčit nos z domova.

LOGO_CMYK-bez kopie

Dobíjení Plzeňské karty už bude jednodušší, nebudete muset vůbec vystrčit nos z domova. Od čtvrtka 1. března se totiž rozjel E - shop Plzeňské karty!

Projekt internetového dobíjení Plzeňské karty má dvě fáze, které jsou vázány na způsob aktivace předplatného či elektronických peněz na samotnou Plzeňskou kartu.
"V první fázi, která nyní odstartovala svůj ostrý provoz, je ještě nezbytné po provedení dobití na E-shopu aktivovat nebo-li  validovat předplatné nebo elektronické peníze na Samoobslužné zóně nebo na předprodejní přepážce," upřesňuje základní podmínku Kateřina Fránová za PMDP. Úkon na Samoobslužné zóně je podle ní ale velmi jednoduchý a rychlý.
"V tuto chvíli je E-shop přínosem především pro rodiče, kteří nemusí dětem svěřovat hotovost nebo jezdit na dobíjecí místa Plzeňské karty. Prostřednictvím E-shopu mohou rodinní příslušníci pomoci s nabitím Plzeňské karty i té nejstarší generaci," vyzdvihla Fránova přednost e - shopu.
Díky možnosti správy několika Plzeňských karet z jednoho uživatelského účtu vám nabízí E-shop jednoduchý přehled o platných kupónech, provedených transakcích atd.
Druhá fáze projektu přinese již 100% komfort pro všechny uživatele E-shopu. "Aktivace bude probíhat přímo ve vozech PMDP v Cardmanu. Tato etapa bude realizována v průběhu roku 2013," sdělila Fránová.

Nový E - shop Plzeňské karty najdete zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT